PDA

Volledige versie bekijken : Aangeboden: logo + Huisstijl voor €150,-


ASFER
%Europe/Berlin %707 %2006, 16:58
LAAT UW HUISSTIJL NU ONTWERPEN EN REGISTEREN VOOR SLECHTS

€ 150,- *



* deze actie is geldig tot 15-11-2006

Voor meer info www.asfer-vertaalenadvies.nl

psychonikeo
%Europe/Berlin %712 %2006, 17:05
dit lijkt me eerder werkt gevraagd...

jexter2
%Europe/Berlin %729 %2006, 17:30
Ben benieuwd wat je daarvoor krijgt.. ergens voorbeelden?

dvkarper
%Europe/Berlin %756 %2006, 18:08
sorry ik wil niet lullig doen hoor maar bij intro's staan er een paar bij voor 750 euro terwel ze op internet te koop zijn voor 50

en die intro's mag je niet doorverkopen..!!! als er iemand achterkomt dan ben je nog even bezig om dat te betalen.

dit is een Tip vat het niet op om je website aftekraken..

Dauntless
%Europe/Berlin %757 %2006, 18:10
sorry ik wil niet lullig doen hoor maar bij intro's staan er een paar bij voor 750 euro terwel ze op internet te koop zijn voor 50

en die intro's mag je niet doorverkopen..!!! als er iemand achterkomt dan ben je nog even bezig om dat te betalen.

dit is een Tip vat het niet op om je website aftekraken..
Kan je die beschuldiging onderbouwen ? Waar heb je die intro's gezien / gevonden ?

dvkarper
%Europe/Berlin %833 %2006, 20:00
op internet. als ik de site kan vinden dan zal ik hem sturen..:)


Trouwens Nu ik tog met je praat : je zij tog dat je reputatie anders ging doen?? maar er is niks veranderd..

Bowlingmar
%Europe/Berlin %876 %2006, 21:01
sorry ik wil niet lullig doen hoor maar bij intro's staan er een paar bij voor 750 euro terwel ze op internet te koop zijn voor 50

en die intro's mag je niet doorverkopen..!!! als er iemand achterkomt dan ben je nog even bezig om dat te betalen.

dit is een Tip vat het niet op om je website aftekraken..

Templatemonster.com ...Maar dat zal de meerderheid van de Flashfocusbezoekers wel doorzien. Maarja, ik ga er niet wakker van liggen dat hij die doorverkoopt hoor, vraag me alleen af of het legaal is en vrees er eerlijk gezegd wel beetje voor :P Maar ik kan me wel voorstellen dat niet iedereen die intro's kan bewerken, dusja, daar zal ook wel een markt voor zijn zeker.

Koen!
%Europe/Berlin %883 %2006, 21:11
dvkarper heeft gelijk:

http://www.asfer-vertaalenadvies.nl/Flash/2-INTRO.swf vs.
http://www.templatemonster.com/flash-intro/7472.html

http://www.asfer-vertaalenadvies.nl/Flash/1-INTRO-DANCE.swf vs.
http://www.templatemonster.com/flash-intro/10268.html

http://www.asfer-vertaalenadvies.nl/Flash/INTRO-7.swf vs.
http://www.templatemonster.com/flash-intro/9634.html

http://www.asfer-vertaalenadvies.nl/Flash/INTR0-5.swf vs.
http://www.templatemonster.com/flash-intro/10164.html

enz... allemaal van deze meneer/mevrouw (http://www.templatemonster.com/authors/blur/)

[V]

EDIT: ow, Bowlingmar heeft al gereageerd. Niettemin is het tóch illegaal dat soort intro's door te verkopen zonder de oorspronkelijke auteur te vermelden (waarschijnlijk is het überhaubt illegaal ze door te verkopen).

Ik vond het al zo vreemd toen die mooie header zo lelijk op de site stond.

Dauntless
%Europe/Berlin %886 %2006, 21:16
Als al die intro's van 1 persoon zijn... Misschien is het dan dezelfde persoon ?

Koen!
%Europe/Berlin %889 %2006, 21:21
Als je kijkt hoe de site van ASFER in elkaar zit (alleen header in Flash, de rest van de site ziet er verre van strak uit) lijkt me dat heel stug eerlijk gezegd..

ruuddejong
%Europe/Berlin %901 %2006, 21:38
nep is dat zeg. Je wordt grafisch ontwerper of wat dan
ook om voor uitdagingen te staan toch? Elke dag weer,
elke opdracht anders.

Dit is een slechte naam voor diegene die dat nastreven.

Zoals mij

dvkarper
%Europe/Berlin %944 %2006, 22:40
Bowlingmar en B-4-L bedankt.. ( ik kon ze niet meer vinden )
maar ik hoor de vraag nu of het mag "doorverkopen" antwoord:
dat is ten strengste verboden dat staat ook op template monsters en ook op google

dus ASFER ik zou het er af halen want ik ken iemand die hat het er op laten staan er iemand zag dat van zon site( die kijken heel vaak of de site gejat ik ) en is dat zo dan gaan ze naar de rechter en dan heb je dat weer.. dus..

ik heb net even gekeken, en ik zie dat je sprite hebt. als je dat hebt dan is de site met een decompiller van die site gehaalt.
dus haal hem er gewoon van af.


Groeten dennis